Van Hulppietje naar de Muzikaalste Piet van Sinterklaas

Vroeger als klein hulppietje stond ik altijd in de weg, daarnaast kon ik ook geen pepernoten bakken. Ook was cadeautjes inpakken helaas geen sterk punt van mij. Overal waar ik was werd ik weggestuurd.

Als klein hulppietje vond ik het altijd al leuk om andere pieten te entertainen, heel veel pieten vonden dit leuk en gingen uit hun dak. Veel van hen gingen daarom ook naar de hoofdpiet en Sinterklaas om dit te vertellen. Alleen geloofde de hoofdpiet en Sinterklaas hun nooit, omdat zij het beeld van mij hadden dat ik altijd dat vervelende pietje was die in de weg liep.

Ondanks dat dit beeld over mij niet veranderde, gaven de hoofdpiet en Sinterklaas mij een kans en mocht ik één keer op auditie komen en laten zien wat ik kon. Gelukkig kon ik Sinterklaas en de hoofdpiet overtuigen van mijn talent en vanaf dat moment is mijn pieten carrière van het kleine hulppietje veranderd naar de muziekpiet.

Ik mocht eindelijk mijn droom achtervolgen en naar de pieten zangschool. Na 4 jaar hard mijn best gedaan te hebben, was daar het moment en kreeg ik mijn pieten zangdiploma. Vanaf dat moment mocht ik van Sinterklaas in 2018 voor de allereerste keer als Muziekpiet Landro mee naar Nederland.

Elk jaar kom ik met veel plezier naar Nederland om samen met jullie er een groot feest van te maken!