Van Hulppietje naar de beste RegelPiet van MuziekPiet Landro


Vroeger als klein hulppietje wilde ik me altijd overal mee bemoeien. Ik kon geen pepernoten bakken alleen heel goed regelen dat de pepernoten mooi recht op de bakplaat kwamen te liggen. Cadeautjes inpakken was ook geen sterk punt van mij, het enige wat ik dan wel weer goed kon was er voor zorgen dat alle cadeautjes op de juiste plek neergelegd werden.

Dus als klein hulppietje was het al duidelijk dat ik heel goed dingen kon regelen, alleen alles zelf doen was dan weer niet voor mij weggelegd. Als klein pietje vond ik het altijd al ontzettend leuk dat er dingen werden gedaan voor mij als ik daar om vroeg, met als resultaat dat alles goed geregeld was. Veel pieten werden er gek van en gingen naar de hoofdpiet en Sinterklaas om aan te geven dat ze gek van mij werden. Maar Sinterklaas en de hoofdpiet zagen juist veel potentie in mij met als uiteindelijke doel om een hele goede RegelPiet van mij te maken!  

Ik mocht eerst onder leiding van een andere regelpiet al kleine dingetjes regelen, tot dat Sinterklaas en de Hoofdpiet door hadden dat ik het stiekem beter kon regelen dan degene die ik hielp. Ik mocht daarom eerst voor de Hoofdpiet dingen zelfstandig regelen. Tot ik oud en ervaren genoeg was dat ik een eigen piet aangewezen kreeg om daar alles voor te mogen regelen. En tot mijn grote enthousiasme was dat de Muzikaalste piet van Sinterklaas namelijk: MuziekPiet Landro.

Sinds dat MuziekPiet Landro als MuziekPiet Landro mee mocht naar Nederland ben ik al zijn persoonlijke RegelPiet. En zo zijn wij samen doorgegroeid als 2 onmisbare pieten van Sinterklaas! 

Elk jaar kom ik met veel plezier naar Nederland om alles goed te regelen voor MuziekPiet Landro om met hem en samen met jullie er een groot feest van te maken!